Hot Kitchen X Semplice e Buono

Leuk stukje op Loves To Haves over Semplice e Buono in de Rechtstraat.

 

De naam doet het al vermoeden. Semplice e Buono is een Italiaan. Het eten er eenvoudig en goed. Te vergelijken met een traiteur waar je ook staand aan een tafeltje je net bestelde maaltje kunt eten. Zo’n lekkere huisgemaakte pasta of foccacia met smaak! Semplice e Buono is één van de favorieten van Ron Creemers. Met regelmaat verwijst de eigenaar van Hot Kitchen Men’s Boutique zijn klanten dan ook door naar de Italiaan in de Rechtstraat.

Ron noemt Semplice e Buono een leuke, creatieve, smaakvolle en damn lekkere zaak. ‘Wanneer we een klant of toerist adviseren te lunchen bij Semplice e Buono pakt het altijd uit met oeeeh’s en aaah’s.’ Hij noemt de zaak in Wyck het Italië van Maastricht. Een zaak zoals je ze in een Toscaans dorp tegenkomt. Niet alleen voor de lunch is de Italiaan een aanrader. Geen zin om te koken? Loop dan binnen en kies één van de verse gerechten om mee naar huis te nemen.

 

De hele post kun je hier vinden

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Anna Groover (vrijdag, 03 februari 2017 13:20)


    Aw, this was a very nice post. Finding the time and actual effort to make a great article� but what can I say� I hesitate a lot and never manage to get nearly anything done.